Musikföreningen Plektrum

Latest update 3/8/2018
General
Musikföreningen Plektrum Create contactcard (vcf-file) for Musikföreningen Plektrum
Mejeriet, Pål Eriksson 
St Södergatan 64
222 23 Lund
Email: plektrum@kulturmejeriet.se
Homepage: www.kulturmejeriet.se/
Contact
Pål Eriksson Create contactcard (vcf-file) for Pål Eriksson
St Södergatan 64
222 23 Lund
Work: 046 211 01 75
Email: plektrum@kulturmejeriet.se
Other information
Founded
 
Financial year begins (MMDD)
0101
National organisation
 
Activity
Musik,
Summary
Musikföreningen Plektrum har funnits i olika former sedan 60-talet. Vi har anordnat konserter på studentnationer, restauranger, caféer, pubar, Grand Hotel, Sparta och Olympen.

Sedan Lunds kulturhus Mejeriet öppnade 1987, är det där vi håller till. Mejeriet är uppbyggt som en paraplyorganisation där Plektrum är en av de sex föreningar som håller ihop paraplyet.

Plektrum har en styrelse med f n sex personer och ca 30 funktionärer. Plektrum bygger på en ideell grund där alla som arbetar är volontärer och alltså inte får någon lön. Vårt engagemang bygger entusiasm, men arbetet utförs på ett högst professionellt vis. Ett koncept som visat sig fungera utmärkt, med Jazzbrunchen som ett lysande exempel.

Genom åren har vi bjudit på allt från jazz till indiska ragor och svensk spelmansmusik. Vi tror också på att utvidga begreppet jazz och göra det intressant för alla åldersgrupper. För att lyckas med detta har vi t ex rabatterat pris på entrén för ungdomar som besöker Jazzbrunchen. Att varva jazz-DJ med ett jazzband i klubbformat är ett experiment vi valt att kalla Klubb Kluster.

För att lösa entré till en Jazzbrunch betalar du:

80, 100 eller 120 kr per konsert.
Halva priset om du är under 25 år.
Gratis om du är under 18 år.
I entrén ingår själva musikupplevelsen. Mat och dryck ingår inte i entréavgiften. Du kan köpa ett medlemskort som ger dig fri entré vid Jazzbrunch och rabatt vid övriga arrangemang.

Priser:

Helår 600 kr
Halvår 400 kr
Det kan vid enstaka tillfällen hända att en brunchkonsert blir slutsåld. Då gäller ”först till kvarn” för både medlemmar och andra besökare. Vi välkomnar fler funktionärer! Kom och lyft lite stolar, sitt i kassan, städa, stå i garderoben… Som funktionär har du dessutom fri entré även till de konserter du inte jobbar på. Och vi har det rätt trevligt tillsammans! Hör av dig till Lars-Gunnar Ritzén: lars-gunnar.ritzen@telia.com, eller prata med oss under en konsert.

 
Utsk. fören.typ
 
Log in
Write username and password if you want more information about your assocation
 
 

Empty data

The contact information stored on this contact will be removed. Continue?


Har du frågor eller synpunkter på föreningskatalogen kontakta Jörgen Wellsten telefon 046-359 51 81
Klicka här för att få inloggningsuppgifter.


FRI Webb-Förening
FRI® is a registrered trademark of Idavall Data AB .