Välkommen till Lunds kommuns webbokning

×
Information
Här kan du se aktuellt bokningsläge, söka lediga tider och göra bokningar i flera av kommunens lokaler och anläggningar, exempelvis idrottshallar, gymnastiksalar, idrottsplatser och möteslokaler.
Privatperson, bokning av gymnastiksal:
Registrera dig eller logga in om du redan är registrerad, välj gymnastiksal och gör bokningen på ledig tid. Då får du automatiskt en bokningsbekräftelse med nödvändig information. Bokningen måste göras minst 5 dagar i förväg.
Bokningen är stängd under sommaren, vecka 22 - 34.
Föreningar, företag mm:
Logga in om du har inloggningsuppgifter, annars gå direkt till önskar objekt. Välj objekt och gör en bokningsförfrågan på ledig tid. Bokningsförfrågan måste göras minst 5 dagar i förväg.

För att se de olika priskategorierna och taxorna för våra anläggningar, klicka på länken nedan. Se rubriken "Priser" i det nya fönstret som öppnas.
Här kan ni läsa om samtliga taxor 2023
Nytt boknings- och bidragssystem till vintern! Från den 20 september 2023 kan du inte längre använda FRI för att hantera bokningar som inträffar från 1 oktober 2023 och framåt.
Med start den 1 oktober 2023 kommer du i stället att använda det nya systemet Rbok. Du kommer kunna använda FRI fram till den 20 september för att hantera och göra nya bokningar förutsatt att datumet som bokning avser inte ligger efter den 1 oktober. Med start den 1 januari 2024 kommer du använda det nya systemet Rbok för bidragsansökningar.
Mer information om det kommer i höst.
  OBS föreningar! Registrerade föreningar kan logga in i Rbok från och med den 1 juni 2023 för att administrera era föreningsuppgifter. Mer information och instruktioner om hur ni går tillväga kommer till er angivna mejladress.
OBS privatpersoner! För att du som privatperson ska behålla dina bokningar i FRI som sker efter den 1 oktober 2023 behöver du ha loggat in i Rbok minst en gång innan den 20 september och godkänt dina kunduppgifter under ”Administrera – kunduppgifter” längst ner till vänster i menyn i Rbok. Du kan logga in med BankID.
Mer information om hur du går tillväga kommer till din angivna mejladress. Håll koll på din mejl och lund.se för mer information om systembytet, tidsplan och instruktioner för användning av det nya systemet.0/0