Välkommen till Lunds kommuns webbokning

×
Information
Anpassning till skärpta allmänna råd!

På grund av Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd vidtar Lunds kommun åtgärder för att motverka smittspridning.
Gymnastikhallar och idrottshallar stänger för allmänheten och har endast öppet för föreningslivets och skolans verksamheter. Lunds kommuns anpassningar gäller från och med 29 oktober till och med den 10 januari 2021 (med reservation för att det kan komma att förlängas).

Här kan du se aktuellt bokningsläge, söka lediga tider och göra bokningar i flera av kommunens lokaler och anläggningar, exempelvis idrottshallar, gymnastiksalar, idrottsplatser samt möteslokaler.
Du kan antingen göra en bokningsförfrågan eller, om du har login, göra en direkt bokning. Är det första gången du bokar kan du registrera dig i menyn ovan under "registrering".
Vid bokning loggar du in med dina användaruppgifter i högra hörnet av webbläsaren "logga in", välj objekt i rullistan som du vill boka och klickar på "Starta sökning". Därefter letar du upp och klickar på en ledig tid och fyller i de uppgifter vi önskar få in i samband med bokningen.

För att se de olika priskategorierna och taxorna för våra anläggningar, kan ni välja länkarna nedan. Samtliga leder till pdf-dokument och öppnas i ett nytt fönster.

Här kan ni läsa om samtliga taxor 2020

Här kan ni läsa de olika kategorierna för prissättning år 2020


0/0